6 Kasım 2012 Salı

Kemikler Şehri Fragmanının Şafak Vakti Bölüm-2'ye Bağlı Olduğu Onaylandı!

Geçen hafta filmin yapımcısı Martin Moszkowicz, Kemikler Şehri fragmanının Şafak Vakti Bölüm-2 filmiyle beraber yayınlanacağını söylemişti. Aynı haberi yönetmen Harald Zwart, Pazartesi gecesi Tumblr hesabı aracılığıyla doğruladı.

'' Soru: Sayın Mr. Zwart, size bir sorum var. Bir kaç gün önce Kemikler Şehri fragmanının, Şafak Vakti filmiyle beraber yayınlacanağına dair bir bilgi aldım ve bu harika bir haber! Ancak bu durum Rusya içinde geçerli mi? Yani, bizim Rus dağıtımcı şirketler, dünya tanıtımlarından sonra ülkemizde tanıtımlara başlayacaklar. Duyduğum haberin doğruluğunu tüm Rus hayranların bilmeye ihtiyacı var; çünkü Şafak Vakti'ni izlemek için sinemaya gideceğiz. Rahatsız ettiğim için affedersiniz. Bizim için yaptıklarınız için teşekkür ederim.

Cevap: Merhaba Rusya. Rusya'da birkaç kez film çektim ve benim için büyük bir deneyim oldu. Korkarım, sana kesin bir cevap veremeyeceğim. Ama fragmanının Şafak Vakti'ne bağlı olduğunu biliyoruz. Bu tüm ülkelerde çıkacağı anlamına gelebilir. Ama emin değilim. Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Harald. ''

Çeviri: Görkem D.
tmisource


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder