5 Eylül 2018 Çarşamba

Cassandra Clare, Cehennem Makineleri Dizisi Üzerinde Çalışıldığını Onayladı!


Shadowhunters'ın iptalinden sonra ortalık o kadar çok karıştı ki, neyin gerçekleşeceği konusunda hepimiz şaşırmış durumdayız. Cassandra Clare'in kitaplarını ekrana taşıma hakları biliyorsunuz ki Constantin Film şirketinde... Bu şirket daha önce "Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri" filmini çekmiş, film tutmayınca da "Shadowhunters: The Mortal Instruments" dizisini üretmişti. Şimdiyse Shadowhunters iptal edildi ama Constantin Film, Gölge Avcıları'ndan vazgeçmek nedir bilmiyor. Her ne kadar, Gölge Avcıları'yla ilgili yaptıkları projelerde zarara uğradıklarını belirtseler de, bunun önünü alacaklarmış gibi durmuyor.

Constantin Film'den Martin Moszkowicz, Shadowhunters'ın iptalinden sonra yaptığı açıklamalarda "Magisterium" ve "Cehennem Makineleri" serilerini ele alarak, aslında Gölgeler Dünyası'na ait birçok malzemeye sahip olduklarını dile getirmişti ve özellikle Cehennem Makineleri dizisi üzerinde durmuştu. Daha önce çevirdiğimiz resmi açıklamalara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm bunların üstüne şimdi de Cassandra Clare, attığı tweetle Cehennem Makineleri'nin dizi olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir gibi:


"Ben hiçbir şekilde mükemmel bir insan değilim. Ayrıca sadece mükemmel olmak için de uğraşmayın. Gerçekleri söylerken bağırmak, sizi haksız duruma düşürür. Constantin Film, Shadowhunters'la ilgisi olmayan bir Cehennem Makineleri dizisi üzerinde çalışıyor. Gerçek bu."

Tweet size tuhaf gelebilir. Çünkü Cassandra Clare, burada açıkladığımız üzere, sinirini yansıtmaya devam ediyor. Eğer bağlantı oluşturduğumuz yere tıklayıp okursanız, anlayacaksınız.

Aranızda Cehennem Makineleri serisini okuyanlar var mı? Eğer dizi olursa, bu sizde heyecan uyandırır mı? Yeni bir Gölgeler Dünyası hikayesine hazır mısınız?

Cehennem Makineleri Türkiye Facebook Sayfası
Haber: Görkem Demir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder