2 Eylül 2018 Pazar

Shadowhunters Setinde Kullanılan Her Şey Açık Artırmada!


Bu kadarı da PES dedirtti! Dizinin sona ermesine 12 bölüm kala prodüksiyon şirketi, sette kullanılan hemen hemen her şeyi açık artırmaya çıkardı! Özel kostümlerin, silahların, dekorların ve mobilyaların yanı sıra oyuncuların dokunduğu, giydiği ve kullandığı her şey açık artırmada mevcut. Ama utanmış olacaklar ki, kullanılmış peçeteler satışta değil!

Hayranlar bu açık artırmanın diziye ve oyunculara büyük hakaret olduğunu düşünürken, gerçek bir bombanın patlaması da uzun sürmedi. Satışa çıkarılan ürünlerin kalan bölümlere dair büyük ipuçları vermesi ve bunun fark edilene kadar hızlıca yayılması hayran kitlesini şoka uğratmış durumda. Bu yazıda sürpriz bozan eşyalara dair kuvvetli bir ipucu yok, sadece durumun ne kadar vahim olduğunu açıklamak adına şunu söyleyebiliriz, açık artırmaya çıkarılan ürünlerden biri Jace'in Clary'ye yazdığı önemli bir mektup ve bu mektup satış yapılan site üzerinden rahatlıkla okunabiliyordu.

Bu büyük olay patlayınca dizinin sorumlularından Todd Slavkin sessiz kalmadı ve Twitter üzerinden şunu paylaştı: "Açık artırmanın farkındayız ama bunun sürpriz bozan olabileceği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Bu birçok açıdan berbat bir durum."

Açıklamanın ardından diziye dair sürpriz bozan ürünler satıştan kaldırıldı. Ama olayların bu noktalara gelmesi, dizinin devamı için böylesine büyük kampanyalar oluşturan hayranlar tarafından ayıplanıyor.

Shadowhunters'ı Freeform'la beraber üreten Constantin Film, Netflix'le dizinin devamına dair bir anlaşma sağlayamadıkları için Freeform'dan daha fazla bütçe istedi ama ne yazık ki bu istek kayıtsız kaldı. Durum böyle olunca, ekonomik yetersizliklerden dolayı dizi iptal edildi. Şimdiyse Shadowhunters 2019'un ilkbaharında son 12 bölümüyle geri dönecek...

Haber: Görkem Demir | 403auction

2 yorum:

  1. Ohaa peki bu mektubun vs. gibi eşyaların çevirisini veya fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. link falan bıraksaydınız

    YanıtlaSil