11 Temmuz 2018 Çarşamba

Shadowhunters Yapımcısı'ndan Açıklama: Yan Dizi mi Geliyor?


Hayranlar tarafından yapılan kurtarma kampanyaları globalleştikçe, Shadowhunters yapımcılarından Martin Moszkowicz, Constantin Film adına bir açıklama yapma gereği duydu.

Shadowhunters 3. sezonla beraber yayınlanacak olan 2 ekstra final bölümüyle 2019'da ekranlara veda etmeye hazırlanırken hayranlar, dizinin devam etmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu zamana kadar #SaveShadowhunters hashtagiyle yaklaşık 11 milyon tweet atıldı, Netflix Los Angeles ofisi üzerinde bir uçak #SaveShadowhunters pankartıyla turlar attı, ünlü Times meydanında 2 reklam panosu kiralandı ve yine aynı hashtagle iki afiş yansıtıldı, Güney Kore'deki bir metro istasyonunda yine #SaveShadowhunters etiketiyle reklamlar verildi. Bunların dışında çeşitli yardım kuruluşları için 20 bin dolar toplandı. Ve söylenenlere göre kısa bir süre sonra Londra'daki çift katlı otobüslere de yine aynı hashtag'li afişler asılacak. Hayranlar bu yaptıklarıyla Netflix'i ikna edebilir ya da başka şirketlere diziyi kurtarmak için adım attırabilirler.

Yapım şirketi Constantin Film, mevcut ortakları veya başkalarıyla birlikte diziyi devam ettirmek için istekli ama üretime devam etmek için Amerika'da ya da başka ülkelerde destekçilere ihtiyaç duyuyor. Martin Moszkowicz bu konuda şunları söylüyor: "Constantin Film, Shadowhunters'ın inanılmaz hayranlarının özverisine, bağlılığına ve sürdürdükleri #SaveShadowhunters kampanyasına hayret etti. Freefom kanalı ve Netflix'le, Cassandra Clare'in vizyonunu televizyonda nasıl devam ettirebileceğimize dair tartışmalar devam ediyor."

Ayrıca Netflix, Shadowhunters'ın devamı için herhangi bir anlaşma yapmadıklarını açıkladı. Moszkowicz, Constantin Film'in Shadowhunters hayran grubundan binlerce e-posta, tweet ve Facebook mesajı aldığını söylerken, bunların yanı sıra yapım şirketinin, Shadowhunters'ın yan karakterlerini içerecek olan ve yine Cassandra Clare'in kaleme aldığı "Cehennem Makineleri" serisinden uyarlanacak bir dizi üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Shadowhunters, Cassandra Clare'in çok satan genç-yetişkin türündeki Ölümcül Oyuncaklar kitap serisinden uyarlandı. 2016 yılında güçlü bir başlangıç yapan Shadowhunters, Freeform kanalının en büyük senaryolarından biri haline geldi. O zamandan bu yana reytingler yıldan yıla düştü ve bu durum ne yazık ki kurtarılamadı.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: Deadline

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder