30 Temmuz 2018 Pazartesi

Netflix'ten Shadowhunters Hakkında Açıklama


Netflix, Televizyon Eleştirmenleri Basın turunun bir parçası olarak bugün kendi projeleriyle ilgili birçok duyuruda bulundu. Bu duyuruların ve tanıtımların arasında, etkinliğe katılan haber muhabiri Lauren Sarner, Netflix'le gerçekleştirdiği röportajında Shadowhunters'a değinmiş.


"Netflix temsilcisine #SaveShadowhunters hayran kampanyaları hakkında soru sorduğumda, dizinin Freeform'a ait olduğunu ve bu yüzden herhangi bir şey yapamadıklarını, ayrıca dizinin çok aktif bir hayran kitlesine sahip olduğunu bildiklerini ve dizi hakkında günde yaklaşık 100 veya daha fazla e-posta aldıklarını söyledi."

Netflix tarafından retweetlenen bu tweet, Lauren Sarner'ın yaptığı açıklamayı resmileştirerek, bize Netflix'in Shadowhunters üzerinde herhangi bir kontrol hakkı olmadığını, sadece kanalın izniyle diziyi başka ülkelere ulaştırdığını gösteriyor.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: Cnet


4 yorum:

  1. Bu kadar çok hayran kitlesine sahibiz neden hala Freeform ot gibi duruyor dizi devam etmeli

    YanıtlaSil
  2. O kadar yapılan şeyden sonra sadece tweetler ile kurtulan luciferden ne farkımız var diye düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tweetler sayesinde kurtuldu evet ama netflix’in sayesinde o almasa diziyi biterdi.Burdada aslında aynısının olma olasılığı çok yüksek eğer freeform diziyi netflix’e devredersa bence çok rahat bu açıklamadada dedikleri gibi onlarda bilir yüksek fan kitlesi olduğunu yani seve seve alırlar öyle bir şey olsa

      Sil
    2. Sadece iki bölüm mü cıkacak yoksa dizi devam edecek mi

      Sil