24 Temmuz 2018 Salı

Luke Baines 'Shadowhunters'a Jonathan Morgenstern Olarak Katılıyor! + Karaktere İlk Bakış

Jonathan Morgenstern olarak Luke Baines'e ilk bakış!

Luke Baines, Freeform'un iptal edilen fantastik dizisi 'Shadowhunters'ın kalan bölümlerinde Jonathan Morgenstern'ü canlandıracak. 10 bölümlük 3B ve ekstradan 2 final bölümü kalan dizi, 2019'un baharında yayınlanacak. 3. sezon, Cassandra Clare'in kaleme aldığı Ölümcül Oyuncaklar kitap serisinin dördüncü ve beşinci kitaplarını konu alırken, toplam 2 saatlik final bölümleri de altıncı kitabı konu alacak.

Biliyorsunuz Jonathan Morgenstern, Will Tudor'un canlandırdığı Sebastian Verlac karakterinin bedenini kullanıyordu. Ancak 3B'de yepyeni ve kendine ait bir bedenle yeniden doğacak. Jonathan'ın dönüşü, Clary ve Gölge Avcıları'na hayal bile edemeyecekleri yeni bir kötülük sunacak.

Genellikle korku ve suç filmlerinde yer alan Avuctralyalı Luke Baines, ‘The Possession of Michael King’, ‘As Night Comes’, ‘The Girl in the Photographs’ gibi filmlerde yer aldı, ayrıca yakında vizyona girecek olan ‘Fright Fest’ filminde de yer alıyor. Bu filmleri izleyenler Luke'a aşinadır ancak izlemeyenler için bu yeni bir oyuncu deneyimi olacak!

imagebam.com imagebam.com

Sizce Luke, Jonathan Morgenstern karakterine yakışmış mı?

Çeviri: Görkem Demir
ScienceFiction

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder