9 Mart 2013 Cumartesi

Cassandra Clare'in Günlüğü: Sette İlk Gün

Kemikler Şehri Setinde İlk Gün: Pazartesi

Çekimler başlıyor! Stüdyo olarak eski bir cam fabrikası seçildi. Bu yüzden çok fazla oda var, odalar yapım ofisleri olarak kullanılıyor. Sette çok fazla insan var, aslında bu biraz ürkütücü. Çünkü tüm bu insanlar benim kitabımı filme çevirmek bir araya geldiler. Setler, kostümler, sahne kitabın sayfalarından fırlamış gibiler. Mühürlere kadar her şey mevcut sette, bu korkutucu. Kostüm tasarımcısı Gersha'nın paylaştığı bu fotoğrafa bakabilirsiniz:


Sette adımın yazılı olduğu bir sandalye bile var!

Sette yapımcıların kendi isimlerinin yazdığı, oyuncuların canlandırdığı karakter isimlerinin yazdığı birçok sandalye var. Jamie 30.000 cekete sahip gibi görünüyor, ve sanırım ceketler sandalyesindeki ''Jace'' yazısını kapatmış. Olsun, onları dizilmiş olarak görmek de çok eğlenceli.

Gün boyunca oyunculara selam verdim, hepsi harika görünüyordu. Çekimler başlamadan önce bir zil çaldı ve bu zil hepimizin sessiz olması gerektiğini işaret ediyordu. Ve çekimler başladığında, bir kulaklık takıyor ve bütün sesleri rahatça işitebiliyorduk. Sette bir kez daha oyuncuların sabırlarına hayran kaldım. Çünkü onlar tekrar tekrar aynı şeyleri yapıyorlardı.

Çeviri: Görkem D.
Kaynak: Teen.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder