12 Aralık 2015 Cumartesi

Shadowhunters Dizisi Hakkında Takipçilerimizden Gelen Tweetler

Ölümcül Oyuncaklar'ın dizi olacağı duyurulduğu zaman, hayranlar ikiye bölündü: Devam filmi isteyip, diziyi reddedenler ve diziyi kabullenip, ona kucak açanlar...


Film taraftarları, dizi olacaksa bile en azından oyuncular değişmesin diyordu.


Dizide Jamie C. Bower olsun diye, parasını soranlar bile vardı. :D


Oyuncuların değiştiğini nihayet herkes kabullenince...


Diziye kucak açanlar ise durumdan oldukça memnundu.


Daha sonra fikirler değişmeye, yeni oyuncu kadrosu sevilmeye başlandı.


Sonuç olarak şimdilik hayranların çoğu memnun. :)


Biz de teşekkür edelim o zaman. :)


Hala filmi unutamayanlar da var tabii...



Film hayranları Küller Şehri'nin iptal edildiğine, üstünden yıllar geçmesine rağmen hala inanamadı. Hatta öyleki, "Ölümcül Oyuncaklar: Küller Şehri'nin Çekimleri İptal Edildi" başlıklı haberimiz, hala blogumuzun en popülerlerinde.

Biz kısaca dizinin tadını çıkarın diyoruz. ;)

6 yorum:

  1. şimdi şöyle bir şey var. evet, bende filmi pc'de iki üç kez izlemiş hatta televizyonda her yayınlanmasında izlemiş biriyim. nedenini şöyle açıklayabilirim -kendimden yola çıkarak- Jace yani JAmie'nin duruşu, bakışları, bazı sahnelerde haylaz haylaz gülümsemesi, kibirli göz devirmeleri (piyona çalarken hala en büyük aşkım kendimim dediği sahne) kitaptaki JAce ile fazlasıyla uygundu ve ben filmden sonra kitapların hepsini bir çırpıda okuyup bitirdim. bu da okuduğum her satırda Jace'i Jamie olarak hayal etmemi sağladı. üstelik Jamie'nin havası filme 'BENCE' güzel hava katıyordu. zayıf bir fizik, ama güçlü bir karakter... dizideki karakterlerin de bu düşünceyle kabul etmediğini düşünüyorum. birde ilk göz ağrısı diye bir tabir var... ama diziye gelirsek yine kocaman bir 'BENCE' yazıyorum. Kat Lily'den daha güzel rol yapmış... Kısacası filmin yeri kalbimizde hep ayrı bir yerde kalacak. ama inanıyorum ki dizide bizi öyle bir bağlayacak ki filmin bıraktığı boşluğu dolduracak... Son olarak da bu siteye vakit ayırıp emeği geçen herkese teşekkürler... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz, bizi takip ettiğiniz için teşekkürler. :)

      Sil
  2. İlk olarak dizi içün film oyuncularını getirmeleri saçma olurdu çünkü bu yeni bir yapım bir dizi projesi ve dizi olayı film olayından çok farklı onu burakın getiremezlerdi. Film oyuncuları pahalı bayaa. Seriyi ilk okuduğumda 12 yaşlarındaydım ve film oyuncuları seçiminde özellikle beni hatal kırıklığına uğratan çok oldu. İlk önce filmi izleyen arkadaşlar elbette ki kitabı ona göre hayal ettiği için film oyuncularını ister ama karakter tariflerini dikkatle okurlarsa uyumsuzlukları görürler. J.C. Bower'ı karakter olarak sevsem de bana göre seçilmemesi gereken bir oyuncuydu. Yüzü çok kemikli ve her bi uzvu Jace olamayacak kadar zayıftı. Oyunculuğu oldukça iyi olsa da. Magnus çook ağırbaşlı ve 29 falan gösteriyordu kitaplarda daha genç görünümlü daha çılgın tarif ediliyordu. Kedi gözleri de üç sn falan gördük. Lily... Saç rengi fail. Kat'in saçına laf atanlar çok ama Lil'inki de bildiğiniz kahveydi. Fav kadın oyuncumdur ama en başından beri aklımdaki clary'le alakası yoktu Kevin da Alec olamayacak kadar yaşlı gösteriyordu. En sevdiğim Jemima'ydı. Hala da öyle. Dizinin senaryosu değişti diyienlere bi çift sözüm var. Sonunu bildiğiniz bir şey için ne kadar heyecanlanırsınız? İkincisi film senaryosu da değişmemiş miydi? Dizi kadrosuna gelirseek... Kat'in o oyunculuğu toparlaması lazım ve Dom'dan fiziksel olarak çok daha iyi bir jace olabilirdi saç kostüm ekibi batırmış. Ya o saçları bi uzat bi dalga dalga biraz da uzun olsun o sakalları kes bak ne iyi olur. Eme ve Matt harika Alberto da öyle. Ama özel efektlerin üzerinde çalışılması lazım ve ilk bölümde bile senaryo açıkları gördüm ama beyond the shadows a göre toparlar diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca sizlere de çok teşekkür ediyorum oldukça iyi iş çıkarıyorsunuz valla helal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, vakit ayırıp haberlerimizi okumanız bizim için mutluluk. :)

      Sil
  4. jamie bower camelot dizisindeki performansıyla zaten fail olmuştu o diziyi izlerken kaç defa sıkıntıdan kapattığımı bilirim. hayranı olduğum ölümcül oyuncakların filme çekilmesi benim için heyecan ve bekleyiş olmuştu film gösterime girecek diye kaç ay beklemiştim ama sonuçta hayal kırıklığı yaşadım açıkçası bir kaç kez izleme sebebim o kitaptaki öykünün o filmde arayışımı tetiklemesiydi ama nafile. görsel efektler sıfırdı konunun özünden kopmamışlardı ama çoğu ayrıntıyı atlamışlardı. dizi olması ayrıntıların çok olması anlamına gelir sonuçta game of thrones gibi en iyi diziler bile kitaba bire bir şekilde ilerlemez. dizi olarak çekilince bir kiitap ayrıntılar fazlalaşır ve bu bizi gerçekten kitap okuyanları doyuma ulaştırır. zaten cassandra clare de bu kitabın bir dizi olarak daha güzel anlatılabileceğini söyledi ben memnunum ve arşivimde dizi bölümlerini saklayacağım umrarım son kitaba kadar dizi çekilir eğer yarıda kalırsa üzülürüm

    YanıtlaSil