30 Haziran 2013 Pazar

Blogumuza Yeni Yazar Arıyoruz!


Merhabalar. Şu aralar iş ve günlük hayatımızdaki yoğunluklardan ve Kemikler Şehri'nin de promosyon dönemi dolayısıyla yaşadığı yoğunluk ve ekibimizin yeterli olamaması nedeniyle biraz yardıma ihtiyacımız olduğunu fark ettik. Bu nedenle ekibimize bize yardımcı olmak isteyen 1 veya 2 kişi katmak istiyoruz. Konuyla ilgilenenler aşağıdaki soruları yanıtlayıp mail adresimiz olumculoyuncaklar@gmail.com'a gönderebilirler.
 
Ad:
Yaş:
1. Blogumuz hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne kadar süredir blogumuzun takipçisisiniz ve neden ekibimizin bir parçası olmak istiyorsunuz?
2. Ölümcül Oyuncaklar Serisi ile ne kadar ilgilisiniz?
3. Blogger hakkında bilginiz var mı? Nasıl kullanılacağını biliyor musunuz?
4. İngilizce seviyeniz ne derece? Çeviri yapabilecek kadar iyi mi? Cevabınız evet ise aşağıdaki metni çevirmenizi rica ediyoruz:

"I have a lot of boy readers and they love it because there’s a ton of action. There’s a lot of people’s heads getting chopped off, there’s a lot of monsters. It is really gritty and dark. One of the fantastic things about the young-adult category is that it blends millions of different genres.Twilight is romance to me. The Hunger Games is a dystopian science fiction. This is classic urban fantasy. It’s really a different thing."

5. Çeviri yapamam ama başka bir şeyler yapabilirim diyenler neler yapabileceğinizi yazabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Tamam işte hayatımın en harika duyurusu!

    YanıtlaSil
  2. Yaşım dolayısıyla biraz çekindim ama ben de yapacağım başvurumu :)

    YanıtlaSil
  3. Sonucu ne olursa olsun, ben elimden geleni yaptım! :D

    YanıtlaSil