21 Haziran 2013 Cuma

Robert Sheehan 'Küller Şehri'nin Noel'e Kadar Çekilemeyeceğini Belirtti


Robert Sheehan, RTE'ye Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri ve karakteri Simon Lewis hakkında konuştu; Kemikler Şehri'nin hikayesini tanımladı, çekimlerden bahsetti ve Ölümcül Oyuncaklar: Küller Şehri'nin Noel zamanına kadar çekilemeyeceğini belirtti.

"...ve ardından Ölümcül Oyuncaklar'ın ikincisi çekilecek ama Noel zamanına kadar değil."

Robert, Kemikler Şehri ve karakteri Simon Lewis'ten bahsediyor:

"Hikaye, sihirli güçleri olduğunu fark eden ve kendini New York'un gizli yerlerinde akıl dışı ve karanlık bir dünyada bulan Clary Fray isimli bir kızı konu ediyor. Clary, yarı insan yarı melek olan kendilerini Gölge Avcı'sı diye tanımlayan bir grup iblis avcısını keşfeder ve aslında kendisinin de Gölge Avcısı kanı taşıdığını fark eder. Bütün bunlar olurken Clary, ona gizliden derin duygular besleyenen yakın arkadaşı Simon Lewis'i -ki bu benim canlandırdığım karakter oluyor- de peşinden sürükler. "

Kemikler Şehri çekimleri hakkında:

"Sevimli bir arkadaşlık ruhuyla çektik ama bazı yerlerde romantizme yakın sahneler de yaşamadık değil. Evet, yani zorluydu, fazlasıyla zorlu."

İkisi de İrlandalı olan Jonathan Rhys Meyers ve Aidan Turner ile sette beraber çalışması üzerine:
.
"Hepimiz sette İrlandaca konuşuyorduk ve biz İrlandalı beyler olarak oldukça ayrıcalıklıydık. Gerçekten çok hoştu. Çok çok hoştu. "

*Bu arada Robert Sheehan da İrlandalı

Çeviri: Elwiens
Kaynak: TMISource

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder