15 Şubat 2013 Cuma

Magnus Bane Karakterine İlk Bakış!

Parıltılı göz kalemi? Tamamdır. Şatafatlı giyim şekli? Evet! Gösterişli ojeler? Aynen tahmin ettiğiniz gibi. O bir rock yıldızı olmayabilir ama eminiz ki onlardan çok daha havalı! Evet bu kişi Magnus Bane! Karşınızda Magnus Bane, Brooklyn'in Baş İblis Efendisi.

Cassandra Clare'in muhteşem fantastik serisinin ilk kitabı Kemikler Şehri'nin film uyarlamasını 23 Ağustos 2013'te de sinemalarda izleyeceğiz!

Bu yüzden MTV News, hayranların gözdesi olan karakter Magnus Bane hakkında özel bir bakış hazırladı! Yeni hayranlar için baştan belirtelim; Magnus Bane karakterini Godfrey Gao canlandırıyor.


Toplumdaki yarı insan yarı melek olan Gölge Avcıları, sıradan bir genç kız gibi görünen Clary Fray'in gizli geçmişinin köklerini ortaya çıkarıyor. Gölge Avcıları diye bilinen savaşçılar, dünyayı kötü güçlerin etkisinden korumak ve arındırmak için görevlendirilmişlerdir. Clary bulduğu Nefilim/Gölge Avcısı müttefikleri ile birlikte, Clary'nin geçmişi hakkında daha çok bilgiye sahip olan büyücü Bane'den yardım alır.
Magnus farklı ruh halleri olan bir karakter ve Godfrey Gao karakterin bu özelliklerinin keyif verdiğini dile getiriyor.

''Magnus Bane karakterini seviyorum çünkü o, ölümsüz ve hiç yaşlanmıyor. Kim sonsuza dek yaşamak istemez ki? Ayrıca Magnus'un çılgın bir parti canavarı olması çok hoş. Bu karakter daha önce canlandırdıklarıma göre çok daha eğlenceli bir karakter. Bu yüzden Magnus'u asla unutmayacağım! ''

Gao, çekimlerden ve Magnus karakterinin tarzından bahsediyor.

''Çekimler için Toronto'ya gittiğimde, Magnus'un olağanüstü kıyafet tarzı ve makyajı oldukça önemli bir konuydu. Tüm o simler, göz kalemleri ve kostümler harika bir şekilde kombinlenerek Magnus'u, yani herkesin sevdiği ve akıllarında canlandırdıkları o karakteri oluşturdu.  Ben Magnus'un saç ve makyaj tarzı için sadece 30 dakika harcarken saç, makyaj, kostüm ve bölüm ekibi karakterimin tarzını yansıtmak konusunda harika bir iş çıkardı! Ve ben, Magnus'a dönüşmenin her anından çok zevk aldım. Bunların yanısıra kapüşonlu siyah pelerin ve büyücü kostümü de oldukça ilginçti.''

Çeviri: Görkem D.Elwiens
Kaynak: Mtv

1 yorum: