18 Ağustos 2018 Cumartesi

Emeraude Toubia, Shadowhunters'ın Finalinden Bahsediyor


Shadowhunters'ın sona ereceği artık su götürmeyen bir gerçek. Dizi 2019'un baharında yayınlanacak olan 10 bölümlük 3. sezonla ve 2 bölümlük özel finalle ekranlara veda edecek. Emeraude Toubia, US Weekly dergisine verdiği röportajda bize, finalin oldukça beklenmedik olduğunu söylüyor.

"Bitti, her şeyi çektik," diye konuya giriyor, 29 yaşındaki güzel oyuncu. "Son iki bölümü çektik, diziyi bitirdik, güzel bir son verdik. Ve bence hayranlar dizinin finalinden oldukça memnun kalacaklar." diyerek devam ediyor. "Son birkaç bölümü çekmek için Milan'dan Kanada'ya dönerken yolun bitmesi için sabırsızlanıyordum. Senaryoyu okurken defalarca ağladım. Gerçekten güzel ve tamamen beklenmedik bir son."

Shadowhunters'ın iptal kararından bu yana, dizinin kurtarılması için düzenlenen imza kampanyasında yaklaşık 150 bin imza toplandı.

"Çılgınca değil mi?" diyor Emeraude, hayran kampanyaları hakkında. "Bizi bu kadar çok seven bir hayran kitlesine sahip olduğumuz için harika hissediyorum. Yapılanlar gerçekten müthiş. Ama ne yazık ki, dizinin devam edip etmeyeceği bizim kontrolümüz dışında. Yapabileceğim bir şey yok," Muhabire hitaben, "sadece onlara, onları ne kadar çok sevdiğimi söyle."

Emeraude dizinin bir gün geri gelebileceğini ama hayranların çok da iyimser olmaması gerektiğini söylerken, sona da şu cümleyi ekliyor: "Bence maalesef bitti."

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: US Weekly

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder