10 Ağustos 2018 Cuma

Artık Umut Yok: Constantin Film, Shadowhunters'a Veda Ediyor


Merhaba arkadaşlar, dizinin iptal kararını öğrendiğimizden beri Constantin Film, diziden vazgeçmediğini, diziyi devam ettirmek istediğini hatta bu yüzden farklı ortaklıklar kurmak için başka şirketlerle görüştüğünü hep dile getirdi. Ama ne yazık ki, diziyi devam ettirmek isteyen tek taraf olan Constantin Film de bugün akşamüstü saatlerinde, sitelerinde yayınladıkları bir açıklamayla diziye veda etti. Açıklama şöyle:

"Shadowhunters'ın üretimini neredeyse bitirmişken, dizinin her bölümüne katkı sağlayan yetenekli ekibimize, yıldız oyuncu kadromuza, yorulmak nedir bilmeyen görkemli yönetici yapımcılarımıza ve senaristlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu diziyi mümkün kılan ortaklarımız Freeform ve Netflix'e de teşekkürler. Ve tabii ki derin teşekkürlerimiz ve saygımız, eğlenceli ve derin anlamlı kitapları milyonlarca insanı olumlu yönde etkileyen, bu sektörde gerçekten bir fark yaratabileceğini kanıtlayan ve sevgili dizimizin kitap yazarı Cassandra Clare'e gidiyor.

Diziyi popüler hâle getirmek için çabalayan sadık ve sesini duyuran hayranlara kalıcı destekleri için en derin teşekkürlerimizi sunuyoruz. Diziye başladığımızdan bu yana, özellikle dizinin iptal kararının açıklanmasından sonra hayranlardan aldığımız destek yağmuru bizi derinden duygulandırdı. Bu yolculukta sizlerle beraber olmaktan dolayı çok müteşekkiriz. Ama ne yazık ki herkes için Shadowhunters sona ermeli. Gölgeler Dünyası'nı dünya çapındaki hayranlara ulaştırmak için yeni yollar ve enkarnasyonlar bulmaya çalışırken, tüm tarafların sarf ettiği çabaların ardından, Gölge Avcıları'nın bu versiyonunun devam etmesinin mümkün olmadığını söylemekten üzüntü duyuyoruz.

Bu yüzden bir sonraki aşamaya kadar, Shadowhunters'ın 2019 baharında; Amerika için Freeform, dünyanın geri kalanı için Netflix'te yayınlanacak olan son 12 bölümünde lütfen bizlere katılın. Diziyi değerli hayranlarımız olmadan bitirmeyi hayal bile edemeyiz, final bölümünde hepimiz ekranlarda olacağız ve hep birlikte "Selam ve Elveda" diyeceğiz."

Çeviri: elwiens & Görkem Demir
Kaynak: Constantin Film

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder