23 Ekim 2013 Çarşamba

Constantin Film Küller Şehri'nin Çalışmalarına Yeniden Başladı

Constantin Film, 2014'te vizyona girmesi planlanan Ölümcül Oyuncaklar'ın devam filmi "Küller Şehri"nin üretimine yeniden başladı.

Şirket, "Kemikler Şehri"nin beklenenin altında hasılat elde etmesinin üzerine, "Küller Şehri"nin çekimlerini iptal etmişti. Ama Constantin Film, Cassandra Clare'in çok satan Ölümcül Oyuncaklar serinin film uyarlamalarına devam edecek gibi görünüyor ve gelecek yıl vizyona girmesi planlanan "Küller Şehri"nin üretimine yeniden başlamayı planlıyor.

"Blog dünyasından gelen tepkiler ve aldığımız binlerce e-posta, bizi devam filmi için oldukça teşvik etti. Diğer genç yetişkin uyarlamalarının aksine, tepkileri çok pozitif oldu." diyor Moszkowicz.

"İlk filmin neresinde hata yaptığımızı analiz etmeye çalışıyoruz. Özellikle konumlandırma ve pazarlama konusunun yanısıra, ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiği konusunda da. Küller Şehri'ni yeniden konumlandırmak için büyük bir grupla çalışıyoruz."

Moskowicz, 'Kemikler Şehri'nin başarısız olmasının nedenlerine bağlı olarak, ergen hayranlar için daha dar kapsamlı pazarlama kampanyaları olabileceğini önerdi. Çünkü serinin okuyucuları genelde 20-30 yaşlarındalar.

"Ölümcül Oyuncaklar serisinin hayranları düşündüğümüzden daha büyük insanlar. Biz daha çok genç kitleye odaklanmış olduğumuz için, pazarlamamızın bu kısmında bir sorun olabilir." diye konuştu.

Siz de birçok hayran gibi, devam filmi için heyecanlı mısınız?

Çeviri: Görkem D.

54 yorum:

  1. ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM YAŞASIN

    YanıtlaSil
  2. Görünce çığlık attım Süper!!!

    YanıtlaSil
  3. Lily ve Jamie varsa 2.filmde batar :D Özellikle Jamie :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl jamie icin izlenir

      Sil
    2. Aynen ya ben ona bayılıyorum hem onlar gerçek hayatta. Da sevgililer de.

      Sil
    3. Deren le aynı fikirdeyim asıl JEMIE için izlenir.

      Sil
    4. bir yandan haklısın ama bence filmide bu sefer daha düzgün çekilirse güzel olur ...

      Sil
    5. Sırf Jamie için izlerim.

      Sil
    6. jamie nin kamelot adli dizisini de izledim cok guzeldi bence oyunculugu super

      Sil
    7. jamie ' nin oyunculuğu bence çok güzel haksızlık etmemek lazım. liley ' ninde oyunculuğu'da çok güzel tek onlar için bille izlenir bide buna yaşları göz önüne bulundurursak yaşlarına göre çok iyi oyuncular

      Sil
    8. bence kesinlikle bu filim Lily ve Jamie sayesinde bu kadar yorum be beyeniye ulaştı yani ben bu filmi izledigimde bütün dünyanın filme hayran kaldıgını düşündüm ve hayla istenen beyeniye ulaşılmamasının nedenini anlayamadım ve filmi beyenmeyenlerin niçin burada görüşlerini paylaştıgını anlayamıyorum

      Sil
    9. Aynen öyle. Böyle kurgusu geniş ve gelişmiş , hikayesi özgün bir film nasıl rehabet görmez. Bir Harry Potter hayranı olarak söylüyorum , bu film de onun kadar güzel 👍👍.

      Sil
    10. Jamie yoksa film izlenmez

      Sil
    11. Lily ve jamie bence efsane olmuş onlar bi ara sevgili olduğu için gerçek hayatta bence çok iyi olur

      Sil
    12. Lily ve jamie bence efsane olmuş onlar bi ara sevgili olduğu için gerçek hayatta bence çok iyi olur

      Sil
  4. Sadece Jamie için bile seyredilir be

    YanıtlaSil
  5. Devamını çok istiyordum

    YanıtlaSil
  6. devamı mutlaka olmalı çok güzeldi devamını sabırsızlıkla bekliyor olacağım

    YanıtlaSil
  7. işallah bir an önce vizyona girer muhteşem bir film!!

    YanıtlaSil
  8. Ben 15 yasindayim ve filme bayilmistim.Sadece jamie icin bile izlerim.

    YanıtlaSil
  9. hemen çekilsin bence hemde hemen

    YanıtlaSil
  10. Şaka gibisiniz... Bu kadar berbat bir film için nasıl olur da bu şekilde heyecan duyabilirsiniz... Kitabı okuduysanız nasıl rezil bir film olduğunu da görmüş olmalısınız... Kitaptaki ruhu bir gram bile yansıtamamışlar filme... Kitaba yazık ben Cassandra Clare olsaydım kitaplarımın bu şekilde rezil edilmesine asla izin vermezdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlla kitabı okumamız mı gerekiyor? Bu bana anlamsız geliyor kitabını okumak niye sart olsun ki yani ben filmi izlemeden kitabı oldugunu bile bilmiyordum ama filmi cok begendim ve hicbir kusur yok bence 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum

      Sil
    2. Hiç Percy Jackson'ı izledin mi?

      Sil
    3. herkez yanlış sen doğru ha tam tersi filim süper ötesi belliki senin ne sanata anlayışın nede sanat zevkin var

      Sil
    4. herkez yanlış sen doğru ha tam tersi filim süper ötesi belliki senin ne sanata anlayışın nede sanat zevkin var

      Sil
    5. çok saçma düşünüyorsun kitapta olaylar hayali olarak yaşanıyor bu yüzden imkanı olmayan olaylar yaşanabiliyor. Bir yazar da bu kitap film olarak dönüştürülür diye dusunemeyecegine göre doğal olarak filmi çeken ekip yeniden uyarliyorlar. Ve bu da çoğu şeyin değişmesine neden olabiliyor. Sen sadece işin kendi tarafından bakıyorsun evet bende kitabı okudum .ama böyle düşünmedim kitap zaten gerçek hayatla ilgisi olmayan bi kitap ne bekliyordun??

      Sil
  11. Kitabı biraz geç keşfetmeme rağmen serinin kitaplarını bir kaç günde bitirdim. Kitapları insanı çok etkiliyor ağladığımda oldu sevinip ayakta zıpladığımda. Kitaba duyduğum sevgidende olabilir ama filme bayıldım inşallah 2. filmi olan Küller Şehri'ne sinemada yetişeceğim. Bu sene çıkacağını söylediler umarım daha fazla beklemeyiz. :)

    YanıtlaSil
  12. En nefret ettigim sey ise kitabi okuyup burada hava olsun diye, "kitaptan cok farkli, berbat." Gibi yorumlar yapmaniz. Bende okudum tum seriyi. Evet gercekten fazla degisiklik var ama bu sizin buraya gelip sanki bir film elestirmeni gibi yorum yapmanizi gerektirmiyor. Sakin ol. Sen film elestirmeni degilsin. Simdi git havani arkadaslarina at.

    YanıtlaSil
  13. kusra bakmayında kitabı gerçekten okumuş olsaydınız bu yorumları yapamazdınız ben kitabın 6. serini ne kadar bekledim ve alacağım ayrıca kitap için 20 30 yaş grubu okuyo demişler ben daha 17 yasındayım ve serinin hepsini 1 haftada bitirdim o filmde jamie olmadan yürümez filmdeki oyuncuların hepsi çok iyi ve olmazsa olmaz. bence film erken çıkmalı çünkü bunun için heyecanla bekleyen benim gibi insanlar olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  14. Baslanilan bi serinin bitirilmesi gerekir ve bu kadar güzel kitaplarin yarim kalmasi hiç yakışmaz hele Jamie oynuyosaaa *.* ♥ *.* (Ve benim bildiğim kadarıyla daha çok ergen işi bi seri 20li insanların okuması bana tuhaf geliyo :\)

    YanıtlaSil
  15. bende serinin ilk üç kitabını okudum 11 yaşındayım kitapları çok sürükleyiciydi filmde ne kadar farklılık olsada heyecanla izledim inşallah seri devam eder çoook güzel .. ama bende filmdeki adıyla jace i itici buluyorum ancak karaktere çok yakışmış özellikleri filan asıl karakterler değişirse batar film

    YanıtlaSil
  16. alıştığımız kişiler bunlar bu yüzden değişirse pek hoş olmaz

    YanıtlaSil
  17. 2 film cikmicak diolar dizi olcakk diolar dogrumu ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet devam filmi gelmeyecek. Şirket Ölümcül Oyuncaklar'ı TV dizisine dönüştürme kararı aldı. İlgili haberimiz için tıklayın: http://themortalinstruments-tr.blogspot.com.tr/2014/10/olumcul-oyuncaklar-tv-dizisi-olarak.html

      Sil
  18. çıksın artık şu küller şehri yaa 4. izleyişim bu kemikler şehrini

    YanıtlaSil
  19. BAYILDIMMMMMMMMMM FİLME TÜM SERİLERİN AYNI EKİPLE ÇEKİLMESİNİ ÇOOOK İ.STİYORUM HARİKA BİR FİLMMM

    YanıtlaSil
  20. bence filim harika kitabiyla farklı olması bisey deyistirmez üstelik kitapla aynı olmaması çok iyi cünkü insanlar aynı seyin zevkini tekrar tekrar almak yerine degisik duygu ve görislere kapilıyor ence filim muhtesem ve oyuncularıda mukkemmel oynuyor benle aynı görüste olanlar lütfen yanıt yazsınlar

    YanıtlaSil
  21. ve aynı zamanda herkezin bir ortak fikri var ve oda filmin mükkemmel olması

    YanıtlaSil
  22. inşallah aynı ekiple devam eder.

    YanıtlaSil
  23. filmin fragmanı ve vizyona ne zman çıkıcak bilen varmı iki sene oldu hiç birşey yok gerçektn bilen varmı ?

    YanıtlaSil
  24. kesinlikle dört gözle bekliyoruz.ama oyuncu kadrosu değişme den mümkünse bence tamamen yetrsiz reklam dan kaynaklıçünkü biz ilk tesadüfen izledik daha önce hiç duymamıştım.ben de epy reklamını yaptım kendi çapım da;)

    YanıtlaSil
  25. Ayy bekliyoruz lütfen olsun ya of çok süper birşey

    YanıtlaSil
  26. Muhteşem bir film 4 gözle bekliyoruz aynı ekiple olur inşallah

    YanıtlaSil
  27. Muhteşem bir film 4 gözle bekliyoruz aynı ekiple olur inşallah

    YanıtlaSil
  28. aynı oyuncu kadrosuyla çekilsin lütfen...

    YanıtlaSil
  29. böyle bir film nasıl olur ertelenir ....:( çok iyi olmuş tekrar çekildiği

    YanıtlaSil
  30. Yaşasın dört gözle belicem

    YanıtlaSil
  31. Yaşasın dört gözle belicem

    YanıtlaSil
  32. Filmi kitaptan sapmasın yeter.Ve jamie kesinlikle olmalı

    YanıtlaSil
  33. Filmi kitaptan sapmasın yeter.Ve jamie kesinlikle olmalı

    YanıtlaSil
  34. Ya neden çekilemedi daha kafayı yicem çekin artik😭😭

    YanıtlaSil
  35. Film çekilmeyecek boşuna beklemeyin gençler 3 yıldır bekliyorum daha gelmedi ve araştırdım çekimlere başlamamış bile yanı iptal

    YanıtlaSil