30 Ekim 2013 Çarşamba

Ölümcül Oyuncaklar Türkiye 1 Yaşında!

Herkese merhaba!

Ekim ayındayız ve Ölümcül Oyuncaklar Türkiye ilk yılını doldurdu! Bundan tam 1 sene önce, Ölümcül Oyuncaklar'a olan bağlılığımız alevlendi ve serinin kitaplarına duyduğumuz sevgiyi, filmlere de taşımak istedik. Film için heyecanlıydık ve oturup filmi beklemek istemedik. Çünkü seriye olan sevgimiz bizi daha çok şey yapmaya zorladı. Ve nihayet bu zorlama, bir hizmet fikrine dönüştü. Film haberlerini almalıydık, paylaşmalıydık ve serinin hayranlarıyla beraber bu coşkuyu beraber yaşamalıydık! En nihayetinde bir blog ve onun kolları niteliğinde Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızı açtık.

İlk açtığımızda çok heyecanlı ve çok da tedirgindik. Heyecanlıydık çünkü; istediğimiz bir şeyi yapacaktık ve bunu başka insanlara yansıtacaktık. Tedirgindik çünkü; nasıl karşılanacağımızı bilmiyorduk ve kendimizi nasıl tanıtacağımızı da.

Ama içimizdeki istek ve arzu, bütün her şeyi bir kenara bırakarak ilerlememizi sağladı. Blogumuzda ilk haberimizi yayınladık, derken Facebook ve Twitter'da da haberlerimizi paylaştık. Daha sonra yaptığımız haberler arttıkça arttı. Bu geçirdiğimiz bir yıl içinde, blogumuzda yaklaşık 400 post, Twitter'da yaklaşık 1300 tweet ve Facebook'da sayılamayacak kadar çok resim paylaştık. Ve bunun en büyük destekçilerinden birisi de, siz takipçilerimizsiniz. Bizi daha çok alevlendiren, bizi daha çok teşvik eden hep sizler oldunuz!

Biz geçirdiğimiz bu 1 yıl içinde, sizinle çok şey paylaştık; fragmanlar gelmeye başladığında, sabahladık, bir an evvel altyazı ekleyip sizlerle paylaşmak için. Haberler geldi telaşlandık, nasıl hemen paylaşabiliriz diye. Zaman zaman okulda, telefonlarımızdan ulaştırmaya çalıştık size haberleri. İşte Ölümcül Oyuncaklar'ın tutkusu ve sizlerin desteği bize bunları yaptırdı.

Ve biz şu an ilk yılımızı doldurduk. Çok da mutlu ve gururluyuz. Mutluyuz; sizlerle olduğumuz için... Gururluyuz; yaptığımız işlerden dolayı... Hepinize teşekkürler!

Aynı zamanda Ölümcül Oyuncaklar serüveninde bize destek olan kardeş sitelerimize de teşekkürler;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder