27 Aralık 2016 Salı

Shadowhunters: 2. Sezondan Yeni Bir Promosyon Fotoğrafı


Shadowhunters'a son 1 hafta!

8 yorum:

  1. Selam buna cevap verseniz inanın çok sevinirim iki sorum var birincisi buraya uye olunuyor mu sanırım olunmuyor ama ben yine de bjr sorayım dedim ikincisi shadowhunters hangi kanalda ve hangi saatte oluyor şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Semiha, sitemizin sağ üst kısmında bulunan "Bizi Takip Edin" veya "Haberleri Size E-Posta İle Yollayalım!" kısmından üyeliğinizi yapabilirsiniz. Ya da bizi sosyal platformlardan takip edebilirsiniz (Facebook, Twitter, Instagram). Shadowhunters, Türkiye saati ile 3 Ocak sabahı saat 04:00'te Freeform kanalında yayınlanacak.

      Sil
  2. Bişey daha sorcam şimdi bu iki ocak da işe biz bunu ne zaman izleriz ve bölümleri burada bulabilir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Semiha, bölümlerin Türkçe altyazılı versiyonu tamamen çevirmenlere bağlı; onların ne zaman çevirecekleri vs. Bu yüzden kesin bir tarih veya saat veremiyoruz. Diğer sorunuza gelince, bölümleri buraya eklemeyeceğiz. İzlemek için dizi sitelerini veya Netflix'i takip edebilirsiniz.

      Sil
  3. Merhaba ben bir şey sormak istiyorum umarım cevap verirsiniz. Shadowhunters'ın 2. sezonu başladığında nereden izleyebiliriz. Bir bilginiz varsa lütfen bana da söyleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Netflix'e üye olabilirsiniz veya torrent'tan bölümü indirebilirsiniz.

      Sil
  4. Merhaba benimde sorum var şimdi dizi siteleri kapatılıyor. Biz nereden izleyebileceğiz? Dsmart gibiler yok nerden izleyebiliriz. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Netflix'e üye olabilirsiniz veya torrent'tan bölümü indirebilirsiniz.

      Sil