6 Ağustos 2016 Cumartesi

Dominic Sherwood 'Glamoholic' Dergisinde! + Röportaj Çevirisi


Dominic Sherwood, Glamoholic dergisinin 35. sayısına konuk oldu ve yaptıkları fotoğraf çekiminin yanı sıra, dergiye bir de röportaj verdi. Röportajın Shadowhunters ile ilgili bölümünün çevirisini ve Dom'un pozlarını aşağıda bulabilirsiniz. :)

-Shadowhunters geçtiğimiz aylarda sona erdi. Sezon finalinde en sevdiğin kısım hangisiydi?
Dom: Seçim yapmak çok zor. Ama sezonun sona eriş tarzını sevdim. Jace büyük bir karar verdi ve bu karar sezon finalinin doruk noktası oldu.

-Clary ve Jace'in ilişkisi çok inişli çıkışlıydı ve sezon finalinde de her şey alt üst oldu. Sence Jace'in, Clary'yi korumak adına onun kalbini kırması doğru bir karar mıydı?
Dom: Sadece Clary'nin değil, tüm arkadaşlarının kalbini kırdı. Lightwoodları; Alec ve Isabelle'i de... Ama Jace kalbinin sesinin doğruluğuna inanıyor ve her şeyi o sese göre yapıyor.

-Başta Kat olmak üzere, tüm oyuncularla çalışmak nasıldı?
Dom: Bu zor işte, böylesine harika oyuncularla çalışmak inanılmaz. Çevrenizdeki insanlarla son derece rahat çalışabilmek, tüm deneyimlerinizi kolay ve eğlenceli kılıyor.

-Hayranlar 2. sezondan ne bekleyebilirler?
Dom: Çok fazla şey söyleyemem ama biraz bahsedebilirim. Birincisi; Jace'in durumu daha da kötüleşecek ama sonra düzelecek. İkincisi; çok fazla Malec ve Clace sahnesi olacak. Üçüncüsü de; Seelie Kraliçesi'yle tanışabiliriz.

-Dizinin büyük ve tutkulu bir hayran kitlesinin olması sizi etkiliyor mu?
Dom: Çok fazla etkiliyor. Bu baskı ve desteğin garip bir karışımı gibi. Biz ne yaparsak yapalım, insanların arkamızda olması harika bir şey. Ama sette bu durumu göz ardı edip, sadece çekimlere odaklanmayı denemek zorundayız, işimiz bu.

Jace ile ortak bir yanın var mı?
Dom: Çok değil. Kesinlikle damarlarımda herhangi bir meleğin kanı akmıyor! Ama onu canlandırırken, sanırım aramızda bir bağ oluştu.

Jace havalı saçlara ve havalı bir tarza sahip. Onun moda anlayışını kendi hayatına yansıtıyor musun?
Dom: Keşke Jace'in tüm görünüşünü çekip alabilseydim.

Çeviri: Görkem Demir

Dergi Fotoğrafları

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

www.glamoholic.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder