7 Nisan 2016 Perşembe

Ed Decter Shadowhunters'ın 2. Sezonundan Bahsediyor


Dün Shadowhunters'ın sezon finalini izledik ve 2. sezon hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin yaratıcı yapımcısı Ed Decter, TV Line'a dizinin 2. sezonundan bahsetti. Sizler için röportajı çevirdik. Keyifli okumalar. :)

TV Line: Camille, Malec ilişkisi için bir tehdit olacak mı?

Ed: Camille'i tekrar göreceğiz ama o, Malec ilişkisi için bir tehdit oluşturmayacak; daha çok başta Raphael olmak üzere diğer vampirlere ve vampirlerin hiyerarşisine tehdit oluşturacak.

TV Line: Clary dizide annesi uyandığında, kitaplara göre çok daha fazla sevindi. Kitapta annesi uyandığında, Clary ona hayatını yalanlardan ibaret ettiği için fena kızmıştı. Dizideki Clary bunu göz ardı mı edecek?

Ed: Annesi yeni uyandı. Senaristlerin dediğine göre, Clary henüz içini dökmedi. Ama ileri doğru, 18 yıldır söylenen yalanlarla ilgili büyük bir anne/kız draması izleyeceğiz. Clary kızmakta haklı olabilir ama annesinin açısından baktığımızda, tek isteği onu korumaktı.

TV Line: Kitaplarda Jace ve Clary kardeş olmalarına rağmen birbirlerini arzulayıp, sınırı aşıyorlardı. Bu durumları 2. sezonda görebilecek miyiz?

Ed: Bu kesinlikle ama kesinlikle olmayacak. Onlar kardeş olmalarına rağmen, birbirlerini isteyebilirler ama bu konuda oldukça terbiyeli davranacaklar. Seelie Kraliçesi'yle olan bir sahne var fakat biraz farklılaştırdık, izleyici için sürpriz olmasını istiyoruz. Diğer yandan Jace ve Clary neden böyle hissettiklerini bir türlü anlayamıyorlar, ki bu da kitaplardaki en heyecanlı nokta.

TV Line: Jace ve Clary'nin sınırı aştıklarını dizide göstermemek, sizin için zor olmalı. Çünkü kitap hayranları bunu bekliyor.

Ed: Dizide onların birbirlerine yakınlaşmasını engelleyen konu kardeşlik olacak. Biz onların kardeş olmalarına rağmen birbirlerine yakınlaşmalarını değil, kardeşlikten doğan yakınlaşamama gerginliğini işleyeceğiz. Bu dramanın çok daha zevk vereceğini düşünüyoruz.

TV Line: Peki 2. sezonda yeni karakterler gelecek mi?

Ed: İlk sezonda tanıdığımız karakterler büyük bir değişime uğrayacak. Mesela Simon'ın kız arkadaşı Maureen... Onunla ilgili anlatılacak çok şey var, keza Luke ve Jocelyn'in hikayesi de öyle. Tabii ki karşılacağımız yeni karakterler olacak, Seelie Kraliçesi de bunlardan biri. Kitaptan farklı olarak, her bir alemi yeniden inşa edeceğiz.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: TMISource

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder