10 Ekim 2015 Cumartesi

'Shadowhunters' 1. Sezon 1. Fragman (Türkçe Altyazılı)



Çeviri & Video: Görkem Demir

1. sezon teaserını Türkçe altyazılı izlemek için BURAYA tıklayın.
İlk bölümden gelen özel kesiti Türkçe altyazılı izlemek için BURAYA tıklayın.
1. sezon kamera arkası görüntülerini Türkçe altyazılı izlemek için BURAYA tıklayın.

Tüm altyazılı videolarımız için TIKLAYIN.

6 yorum:

  1. bayıldmmmmmmm.... sanırım beklediğimize deyecek. tek anlayamadığım. jocelyn kızına gerçeğimi anlatıyor yoksa sessiz kardeşlerin yaptıkları sayesinde kız o ana mı gidiyor? kitapta çünkü clary annesiyle böyle bir konuşma yapmıyordu diye hatırlıyorum. kitabın birincisini okuyalı çok oldu. eğer yanlış hatırlıyorsam bağışlayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah ne bağışlaması? :) Kızına gerçeği mi anlattığını yoksa, sessiz kardeşlerden dönüşte mi konuştuklarını ancak diziyi izleyince anlayacağız. Bu arada doğru hatırlıyorsunuz, ilk kitapta böyle bir konuşma geçmiyor.

      Sil
    2. teşekkürler :) sayenizde her saat başı bu siteyi heyecanla kontrol eder oldum. emeğinize saygı duyuyorum ve bizim için uğraşmanız harika :))

      Sil
    3. Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Shadowhunters dizisi ile Türk hayranların arasında bir bağlantı oluşturmak keyif verici. :)

      Sil
    4. Serinin bütün kitaplarını bitirdiğimde Cennet Ateşi nin son sayfasını çevirdiğimde dedim ki hayır olamaz bu kitap bitemez ama şimdi dizisini beklemek tekrar o karakterleri görmek harika duygu fedakâr Simon onca olay atlattı ama herşey hafızasından silinmişti en çok buna üzülmüştüm emeğinize sağlık gerçekten

      Sil
    5. dizi ne zaman yanına gırıcek hangi kanalda olucak

      Sil