12 Ekim 2015 Pazartesi

New York Comic Con'dan 'Shadowhunters' Hakkında Öğrendiğimiz 9 Şey


Cumartesi günü Shadowhunters ekibi New York Comic Con kapsamında dizi için düzenlenen paneldeydiler. Panelden anekdotlar ve resimler için TIKLAYIN.



Dizi hakkında öğrendiğimiz önemli detayları sizler için sıraladık.

1. Shadowhunters'ın Yayın Tarihi 12 Ocak
Shadowhunters için New York Comic Con'da düzenlenen panelde Ed Decter, dizinin 12 Ocak 2016 tarihinde başlayacağını duyurdu.

2. Dizide Yeni Karakterler Olacak
Zaten daha önce, diziye yeni karakterlerin katıldığını ve karakterler hakkındaki detayları blogumuzda paylaşmıştık. "Cassandra Clare'in yarattığı bu dünyayı onurlandırmaya çalışıyoruz, fakat Ölümcül Oyuncaklar hayranları için bazı sürprizlerimiz var." diyor Ed Decter.

3. Cassandra Clare Oyuncu Seçiminde Yer Aldı
Bir yazar olarak Cassandra Clare'in uyarlamada hiçbir yetkisi yokmuş. Ama yetkili olduğu tek bir şey varmış: Oyuncu Seçimi. Jace için oyuncu seçilirken, Cassandra Clare diğer oyunculardan emin olamamış ve Dom Sherwood'u önermiş. Ve iyi haber, onu dinlemişler.

4. İlk Sezonda Malec Var
Cumartesi günkü panelde özellikle sorulan sorulardan biri de, ilk sezonda Malec sahnelerinin olup olmadığıydı. Matt bu konuda, "Eğer Malec hayranıysanız, mutlu olabilirsiniz." diyerek, ilk sezonda Malec sahnelerinin olduğunu üstü kapalı bildirdi.

5. İlk Sezonda Sizzy Yok
Merak konusu olan "Sizzy sahneleri olacak mı?" sorusuna, Isabelle'i canlandıran Emeraude açıklık getirdi: "Çok az Sizzy sahnesi var. Gerçekten çok az ama büyüyecek. Şimdilik sadece kıvılcım oluşturduk!"
İlk sezonda Sizzy ilişkisinin belirtileri olsa da, mutlak bir beraberlik beklememeliyiz yani.

6. Kemikler Şehri Kitabındaki "Tokat" Sahnesi Dizide Var
Hayranların çok sevdiği sahnelerden biri olan 'Tokat' sahnesi kısaca şöyle: Jace, Clary'nin hayatını riske atarak, ona mühür çizdiğinde Clary, kendisinin Gölge Avcısı olduğundan nasıl bu kadar emin olduğunu sorar. Jace de "%90 emindim." diyerek cevap verir ve Clary de ona tokat atar ve ekler: "Bu da diğer %10 için."
Sahne hakkında soru sorulduğunda Dom, Kat'in kendisine gerçekten vurduğundan bahsetti: "Atacak bir tokadı varmış meğer."

7. Başkan Meow ve Church Dizide Olabilir
Dizide hayranlar tarafından istenen iki unsur daha var: Başkan Meow ve Church. Panelde Ed Decter'a bu konuda soru yöneltiğindeyse, "Başkan Meow ve Church sevenlere sesleniyorum, beklemede kalın." demekle yetiniyor.

8. Simon Dizide Tam Bir Yahudi
Dizinin kitaba sadık kalma söz konusu açıldığında, bir hayran Simon'ın Yahudi olup olmadığını sordu. Soruya cevap veren Ed Decter, "Simon'ın tam bir Yahudi olacağına dair söz verebilirim sana." dedi.

9. Clary ve Isabelle'in Birbirlerine Güç Veren Bir İlişkisi Var
Cassandra Clare romanlarının özelliklerinden biri de güçlü kadın karakterlere sahip olması. Panelde, bu konuyla bağlantılı olarak Clary ve Isabelle'in ilişkisi sorulduğunda, "Kadınların birbirlerine güç vermesi gerekir. Clary ve Isabelle'in ilişkisi de bu doğrultuda." diyor Emeraude ve arkasından Katherine ekliyor: "Izzy, Clary'yi gerçekten kanatlarının altına alıyor."

Çeviri: Görkem Demir
TMISource

2 yorum: