19 Mayıs 2015 Salı

Cassandra Clare Shadowhunters Dizisi Hakkındaki Soruları Yanıtlıyor

Sebastian/Maia/Jocelyn/Raphael vb. karakterleri kimlerin canlandırmasını istersiniz? Bu karakterleri canlandıracak oyuncuların değerlendirmesini yapar mısınız?
Cassandra: Kast ekibi bugüne kadar harika iş çıkarmış gibi geliyor, ve onlara gelecek rollere seçecekleri oyuncular hakkında güveniyorum.

Oyuncu kadrosuyla tanıştınız mı?
Cassandra: Hayır. Şu anda farklı kıtalar üzerindeyiz. Onlarla sette tanışacağımı umuyorum, çekimler Ekim ayına kadar sürecek çünkü.

Çekimler ne zaman başlayacak?
Cassandra: Çekimler için öngörülen başlangıç tarihi 25 Mayıs.

Peki, dizinin gösterimi ne zaman olacak?
Cassandra: Muhtemel gösterim 2016'nın başlarında. Bunu bilsek de, henüz kesin bir tarih yok.

ABD ve Kanada dışındaki ülkelerde dizinin yayını olacak mı?
Cassandra: Ne yazık ki, bunu bilmemin hiçbir yolu yok. Kendi ülkenizdeki haberlere göz kulak olmanız daha iyi olacaktır.

Dominic saçlarını sarıya boyatacak mı? Kat saçlarını daha da kızıla boyatacak mı? Matthew lens takacak mı?
Cassandra: Kesinlikle hiçbir fikrim yok ve bu tür kararlar hakkında söz sahibi değilim. Eğer dediklerinizi yaparlarsa, promosyon fotoğrafları yayınlandığı zaman muhtemelen görürsünüz.

Hazırlanan senaryolara katkınız oldu mu?
Cassandra: Hayır, senaryolarla ilgili değilim. Dizide ne olacağını bilmiyorum, ve senaryolara ulaşım kısıtlandı. Bu da, senaryoların sadece birkaç kişiye dağıtıldığı anlamına geliyor. Böylece senaryo hakkındaki bilgilerin sızması engellenmeye çalışılıyor.

Ama IMDb sizi ilk bölümün ortak yazarı olarak listeledi!
Cassandra: IMDb yanlış. Ben bir ortak yazar, bir profesyonel yazar ya da bu dizinin danışmanı değilim.

Peki Luke neden bir polis memuru? Simon neden bir muhasebe öğrencisi?
Cassandra: Yine bilmiyorum, üzgünüm. Bu tür kararların alınmasında söz sahibi değilim. Sadece beklemek zorundayız ve dizi yayınlandığında neler olduğunu göreceğiz zaten.

Oyuncu kadrosunu sevdin mi?
Cassandra: Evet, sevdim.

Diğer karakterler için hangi oyuncular düşünülüyor, bir bilgin var mı?
Cassandra: Emin değilim! Diğer kabul edilen karakterler için kim düşünülüyor hiçbir fikrim yok. Bilgim olsa bile, yasal olarak bunları söylemem yasak. Bu yüzden cevabını veremeyeceğim soruların sorulması beni yıpratıyor.

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi nerede sona erdiyse, dizi de oradan mı devam edecek?
Cassandra: Hayır. Dizinin filmle ilgisi yok. Dizi her şeyi yeniden başlatacak, yani ilk kitabın başından itibaren.

Peki Raphael, Ragnor ve Church dizide yer alacak mı?
Cassandra: Bilmiyorum. Sadece seçilen oyuncuları ve bu oyuncuların canlandırdığı karakterlerin dizide olacağını biliyorum.

Filmin oyuncu kadrosuna ne oldu? Filmin oyuncu kadrosunu sevmemiş miydiniz? Film kadrosu, dizide olmadığı için üzgün müsünüz?
Cassandra: Filmin oyuncu kadrosu iyiydi ama onlar gelişen diğer projeleriyle meşguller. Onların hepsini çok seviyorum ve onlarla tanışmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi ile Shadowhunters dizisi farklı kişiler tarafından yapılan, birbirinden tamamen farklı iki proje. Bu nedenle de farklı oyuncu kadroları var, tıpkı farklı senaryoları ve farklı setleri olduğu gibi. Ben Shadowhunters oyuncu kadrosuna hayran kaldım ama, hangi oyuncu kadrosunun benim favorim olduğunu açıklamak istemiyorum, bu her iki taraf için de yaralayıcı olur.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: PandemoniumClub

6 yorum:

  1. kadını amma zorlamışlar :))))) ama bana kalırsa bu dizi olayıda onu pek mutlu etmiş görünmüyor. şahsen bir kitap yazsam ve onu çekmeye karar verseler yarattığım karakterlerin mesleklerini ve tiplerini değiştirmelerini istemezdim. bu biraz kırıcı oluyor. yani ben böyle düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. film ve dizi birbirinden bağımsız ve ayrı olacak fakat filmde lily collins ve jamie campbell bower küller şehrinde oynamaya devam edecekmi merak konusu? :))

    YanıtlaSil
  3. Filme bu kadar haksızlık yapılmasına anlam veremiyorum.Bestseller olmuş bir seriyi çokda güzel bir şekilde beyaz perdeye aktardılar ve hayranlar daha arttı.Filmde kitapta olan çoğu şey yok diyorlar ama 2 saatlik filme ne kadar ayrıntı ekleyebilirsin ki.Devam filminin olmayacak olması çoğu hayranın şevkini kırdı bile.Üstelik dizi için oluşturulan ekibin sağlam olduğunu düşünmüyorum.Özellikle Luke karakterini oynayacak kişiyi görünce resmen şok geçirdim.Diğer karakterleri oynayacak kişilerde film castının aynısı.Simon karakterini oynayacak çocuk ne kadar Robert a benziyor değil mi? Her neyse bekleyelim ve görelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa aynen Kafayı yicem öbür Oyuncuları daha çok seviyorum ayrıca hayranlar yani ilk Oyuncuları 2013 ten beri tanıyor ve artık benimsedik yani ayrıca onlar bizim ilk göz ağrımız ya zaten Magnus değişmişler hiç değiştirmeseydiler!

      Sil
  4. Bir an önce dizinin tv'ye düşmesini bekliyorum.Türkiye'de yayınlanır inşallah :/

    YanıtlaSil
  5. yeni oyuncu kadrosu berbat ben filmdeki oyuncuları tercih ederim hele aleci canlandırıcak oyuncuyu görünce şok geçirdim o neydi öyle oldum resmen diğer karakterler içinde aynı şey geçerli jace karakterini filmdeki canlandıran oyuncuyla tanıdık onunla devam edilmesini isterdim :(

    YanıtlaSil