3 Mart 2015 Salı

Filmin Yapımcısı Don Carmody Ölümcül Oyuncaklar'ı TV'de Görmek İstiyor


 
Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin yapımcısı Don Carmody, Canadian Screen Awards (Kanada Sinema/TV Ödülleri)'da Ölümcül Oyuncaklar dizisinin planlarından bahsetti.

"Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminden 150 milyon dolar kazandığımızda hayal kırıklığına uğradık mı? Evet, maalesef uğradık." şeklinde itiraf ediyor. "Biz yeni bir Alacakaranlık, Açlık Oyunları veya onlar gibi başarılı bir film serisi olabileceğini umut etmiştik, ama işler yolunda gitmedi."

Küller Şehri, Ölümcül Oyuncaklar'ın devam filmi olmak üzereyken prodüksiyon Eylül 2013'te iptal edilmişti. Carmody, Ölümcül Oyuncaklar'ın yeniden hayat bulacak olmasından dolayı hayranlar için mutlu olduğunu söyledi.

"Hikayenin çok geniş ve romanların fazlasıyla yoğun olmasından dolayı Ölümcül Oyuncaklar'ı TV dizisi yapacağımızdan bahsediyorum." diye açıklıyor. "İlk kitabı birinci yıl filme çevirdiğimizi ve çok başarılı olduğunu varsayalım. Sonra ikinci kitap, üçüncü kitap, dördüncü... Tam altı kitap var. Yani, bakıyoruz da..."

Carmody, bir yazar/yapımcının (muhtemelen Ed Decter) işe alındığını ve dizinin pilot bölümünün hazır olduğunu söylüyor. TV dizisinin film gibi kaliteli olacağı ve muhtemelen Toronto'da çekileceği yeni bilgiler arasında.

"Dizinin iyi gideceğini umuyoruz. Ayrıca diziyi burada da (Kanada) çekebiliriz." diyor yapımcı Carmody.

63 yaşındaki Don Carmody, Good Will Hunting ve Chicago gibi Oscar kazanmış filmlerinde yanı sıra, Kanada'da onlarca film yaptı.

Geçen yıl düzenlenen Canadian Screen Awards (Kanada Sinema/TV Ödülleri)'da Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi 4 dalda ödülle beraber Golden Reel (Altın Bobin) ödülünü de kazanmıştı. İlgili haber için buraya tıklayın.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: GlobalNews

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder