12 Ekim 2014 Pazar

'Ölümcül Oyuncaklar' TV Dizisi Olarak Dönüyor


Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri gişede yeteri başarıyı gösteremeyince, devam filminin çekimleri durdurulmuştu ve Ölümcül Oyuncaklar'ın devam edip edemeyeceği belirsizken yeni bir gelişme ile serinin TV dizisi olarak geri döneceğini haberi geldi!

Serinin haklarını elinde bulunduran Constantin Film, Cassandra Clare'in çok satan romanlarını yüksek bütçeli bir TV dizisine dönüştürmeye hazırlanıyor. Constantin Film projenin başına yazar/yapımcı Ed Decter'ı getirdi (Helix, Unforgettable, In Plain Sight ve The Client List). Henüz hazırlık aşamasında olan projenin yapım sürecine önümüzdeki yıl başlanacağı belirtilirken serinin henüz hangi kanalda yayınlanacağı kesin değil.

Martin  Moszkowicz bu konuda "Aslında [romanları] TV dizisine dönüştürmek daha mantıklı geliyor. Kemikler Şehri'nde kitaptan çok fazla şeyi atmak zorunda kalmıştık. Bu seriyi diziye dönüştürdüğümüzde dünyasını daha iyi keşfetme, derinlerine dalma ve çok daha fazla detay verme şansımız olacak," diyor.

Ölümcül Oyuncaklar'ın TV dizisi olarak dönmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Dizi hakkında yeni detaylar için buraya ve buraya tıklayın.

Çeviri: Elwiens
Kaynak: THR

8 yorum:

  1. superrr bir haber bu :)) umudumuzu tam kesmişken böyle bir haber şaşırttı dogrusu. sizi takip etmekte başka bir keyif anında alıoruz haberleri :)))

    YanıtlaSil
  2. Olamaz :(( Film olsaydı keşke... Ben hiç ama hiç sevinmedim.Sinemada izleme keyfini verir mi dizi ya :((

    YanıtlaSil
  3. Harika bi haber buuu:)

    YanıtlaSil
  4. Filmi sinemada izleme keyfi elbette ayrı ama filmi bir kere izleyebiliyorsun ilk heyecanı yaşamıyorsun ama dizi aynı kitaptaki gibi devam ederse her bölümü ayrı heyecana sahip olacak. o yüzden dizi olarak devam etmesi güzel olmuş. tabi bu benim düşüncem...

    YanıtlaSil
  5. Bu çok iyi bir haber!

    YanıtlaSil
  6. ne zaman çıkıcak

    YanıtlaSil