28 Şubat 2014 Cuma

"Küller Şehri" Hakkında Yeni Bir Bilgi


'Kemikler Şehri'nin çekimlerinin gerçekleştiği Toronto'ta yaşayan bir fotoğrafçı (kaba tabirle paparazzi) 'Küller Şehri' hakkında sorulan bir soruyu yanıtladı.

@GorkemOnline: "Merhaba! Ölümcül Oyuncaklar: Küller Şehri filmi hakkında bilginiz var mı? Ölümcül Oyuncaklar'a devam filmi gelecek mi? Cevap verin lütfen."

@persuit23: "Devam filminde yer alacak oyunculardan biri, arkadaşıma filmin iptal edildiğini söylemiş. Yani bilemiyorum. Ama şu an itibariyle prodüksiyon listesinde filmle ilgili hiçbir şey yok. Eğer filmi çekerlerse, bunun sonbahardan önce gerçekleşmesini beklemeyin."

"Küller Şehri" çekimlerinin Toronto'da olacağını ve bu yüzden orada olan çekimlerden de genelde set fotoğrafları çeken bir fotoğrafçının haberi olacağını düşünerek, popüler fotoğrafçı Ken'e bu soruyu sorduk. Aldığımız cevap pek sevindirici olmasa da, yine de ümidimizi kesmemek gerekiyor. Çünkü halen yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Bu konuda filmin yapımcısı Martin Moszkowicz'in söylediklerini okumak için buraya tıklayın.

6 yorum:

  1. Ya ama... Olamaz. :( Çekilse artik.

    YanıtlaSil
  2. Çekilmeye bilir yani? :(

    YanıtlaSil
  3. olamazzzzzzzz :( hayır bunu yapamazlar

    YanıtlaSil
  4. artık bir nelik kazandırmaları gerekiyor insanlar artık beklenti içinden en azından olmazlar....

    YanıtlaSil
  5. küller şehri filmi çıkacak mı çıkmayacak mı???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkmayacak. Filmle ilgili her plan rafa kaldırıldı.

      Sil