6 Aralık 2013 Cuma

Cassandra Clare "Küller Şehri"ndeki Simon Karakterinden Bahsediyor


*Haber 'Küller Şehri' Hakkında İpuçları İçermektedir.*

Cassandra Clare, Robert Sheehan ve Sigourney Weaver'ın devam filmi olan "Küller Şehri"nde neler yapabileceğini merak ettiğini vurgulayarak devam filmiyle ilgili MTV ile bir sohbet gerçekleştirdi.

"Simon (Robert Sheehan) bir vampire dönüşüyor." diye anlatıyor Clare. "Bir insan ve Clary'nin arkadaşıyken bu ölümsüz ve yırtıcı yaratığa dönüşüyor. " Ve Robert hakkında konuşmaya devam ediyor. "Robbie'yi oyuncu kadrosuna dahil etmek aslında benim fikrimdi. İngiltere'de büyük bir komedi hiti olan 'Misfits'te onu görmüştüm. O çok iyiydi ve aynı zamanda da yürek burkuyordu. Robbie'nin harika olacağını düşündüm ve o, vampir olmanın tadını sonuna kadar çıkaracak."

Hayranlar "Küller Şehri"nden başka neler bekleyebilir? Sigourney Weaver, Sorgucu rolüyle seriye katılmıştı. Daha önce açıklanmış olan bu karakter için Cassandra "Çok kötü ve korkutucu bir hanımefendi," diyor. Yani hayranları eğlence bekliyor. Clare, ikinci kitap uyarlamasının detayları hakkında gizlilik yemini etse de filmin sonunda, büyük bir savaş gemisinin güvertesinde bir muharebenin yaşanacağını söylüyor. Ayrıca kendisi de bu sahneyi görmek için fazlasıyla heyecanlı!

1 yorum:

  1. Ya ben okudum ama onların oynamasını istiyorum lütfen artık başlayın simon neden vampirin tadını cikaracak jace nin kanını icicekte ondan off onları izlemek istiyorum başlasın artık biz burdayız onları destekliyoruz lütfen başlasın

    YanıtlaSil