3 Ağustos 2018 Cuma

Shadowhunters Kadrosuna Yeni Bir İsim Katıldı: Sydney Meyer


Yeni gelecek bölümlerde Aline Penhallow'un döneceği yakın zamanda doğrulanmışken, şimdi de Aline karakterinin sevgilisi Helen Blackthorn'u göreceğimizi öğrendik!

Shadowhunters'ın Toronto'daki final çekimleri devam ederken, oyuncular ve dizinin yaratıcıları sosyal medya üzerinden duygusal mesajlar yayınlıyorlar ve aynı zamanda yeni bölümlerle ilgili ipuçları da veriyorlar. Dizi sorumlularından Todd Slavkin bu akşam Twitter üzerinden, en son 2B'de gördüğümüz Aline Penhallow'u 3B'de de göreceğimizi açıkladı, hem de sevgilisi Helen Blackthorn ile! Helen Blackthorn'u canlandıracak oyuncu ise Sydney Meyer olarak seçilmiş. Karakter için oldukça heyecanlı görünen Sydney, Twitter'dan şöyle diyor:

"Artık ortaya çıktığına göre, ben de nihayet Helen Blackthorn'u canlandıracağımı açıklayabildiğim için çok heyecanlıyım! Bu bir onur. Karakteri, diziyi ve tüm bu hayranları çok seviyorum. Hayranlar demişken, cidden hepiniz çok çılgınsınız, bu delilik. Sıcak karşılamanız ve sevginiz için çok teşekkür ederim. Helen'i çok seviyorum ve onu canlandırabilme konusunda bana güvendiğiniz için çok minnettarım. Helen karakteri bana son birkaç ay içinde gelen bir hediye. Bu oyuncu kadrosu adeta bir rüya."

Kitaplarda yarı Gölge Avcısı ve yarı Seelie olan Helen Blackthorn, ailesiyle beraber  Los Angeles Enstitüsü'nde yaşıyor. Dizinin karakterlerde ve gidişatta değişiklik yaptığını biliyoruz, bu yüzden Helen ve Aline'ın yeni bölümlerde neler yaşayacağını merak ediyoruz!

Eileen Li tarafından canlandırılan Aline Penhallow.

Çeviri: Görkem Demir
Kaynak: HiddenRemote

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder